Wednesday, February 13, 2013

♥ Awak Dan Saya ♥

Assalamualaikum wbt my cute blog =>
Lme nya xupdate cite sy kt cni,miss sy x? kua3..
Emm..emmm..nk cite pe eaa? xde nk cite pe r he3..ni thah ada cite nk cite ni,cite ni mmg best bgi thah n thah trmat bruntung tau,rugi tau lau xbce cite thah ni heeeee..
emmm..thn ni sy ada se2org yg sgt syg n ambk brt sal sy..brtuah sy kn sbb slama ni sy msh trcri2 siapa la org yg dpt ikhlas syg sy n ambk brt sal sy..awk sy arp awk btl2 ikhlas dgn sy bkn nk prmainkn sy ye huuuhuhuu..first time ada lelaki yg jge sy mse sy sakit..citenya brmula bgini..mse 10.02.2013..kisah ni wktu mlm tau,sy sakit prut yg tramat sgt hnya tuhan je thu sakit sy asa cmne,,phtu ada hmba allah ni dy tlg sy..dy buat air utk sy,,air tea pns tnpa gula ye,pahit tu derrr huuhuuu..first time ada org jge sy,trharu sy tau awk..trima ksh awk ye..emmm,mngkin bgi korang xsweet mne cite sy tp bgi sy sweet sgt..trima ksh ye 
♥ MOHAMED SYARUL EYZZAD BIN SALLEH ♥ 

0 comments:

^_^ my sweet friends ^_^

Wednesday, February 13, 2013

♥ Awak Dan Saya ♥

Posted by kisah hidup ku.. at 13.2.13
Assalamualaikum wbt my cute blog =>
Lme nya xupdate cite sy kt cni,miss sy x? kua3..
Emm..emmm..nk cite pe eaa? xde nk cite pe r he3..ni thah ada cite nk cite ni,cite ni mmg best bgi thah n thah trmat bruntung tau,rugi tau lau xbce cite thah ni heeeee..
emmm..thn ni sy ada se2org yg sgt syg n ambk brt sal sy..brtuah sy kn sbb slama ni sy msh trcri2 siapa la org yg dpt ikhlas syg sy n ambk brt sal sy..awk sy arp awk btl2 ikhlas dgn sy bkn nk prmainkn sy ye huuuhuhuu..first time ada lelaki yg jge sy mse sy sakit..citenya brmula bgini..mse 10.02.2013..kisah ni wktu mlm tau,sy sakit prut yg tramat sgt hnya tuhan je thu sakit sy asa cmne,,phtu ada hmba allah ni dy tlg sy..dy buat air utk sy,,air tea pns tnpa gula ye,pahit tu derrr huuhuuu..first time ada org jge sy,trharu sy tau awk..trima ksh awk ye..emmm,mngkin bgi korang xsweet mne cite sy tp bgi sy sweet sgt..trima ksh ye 
♥ MOHAMED SYARUL EYZZAD BIN SALLEH ♥ 

0 comments on "♥ Awak Dan Saya ♥ "

Open Cbox