Thursday, February 28, 2013

Assalamualaikum n slmt mlm my blog =')
Hai la labu npe la mlm ni asa ngntok tramat sgt ehh? urmmm..tdi mse kol 8 lbh da trtdo phtu kol 10 ingt lh ke se2org tu trus bgn n phtu trus tgk tpon,tgk2 ada mcg dy,gmbra nya asa kn,cpt2 bls tkt dy tnggu lme da..mlm ni mcg kjp je kol 11 da stop da,dy lth,nk tdo kcian dy,xpela esk msh ada lgi kn =)
Phtu mlm ni jgk tbe2 je asa sdh phtu tbe2 kuar mutiara dri mata..ajaib kn tetibe je lh kuar mutiara dri mata mlm ni huuhuuu..emmmm..da la xlh nk tdo da ni,xgntok da huuhuu..puah2 btl la so kte lyn la blog n twitter n youtube jela mlm ni..tp ttp bosan ugk,kn bez lau lh bkk fb..i miss u sooooooo much my fb ='(
Lau bkk slalu tkt jd lalai je,da la thn ni spm jd sbr jela lps spm kte bkk ye,fb tnggu sy tau heeee...
k la nk lyn twitter n youtube dlu ni dadadadada.. 

Thursday, February 21, 2013

smile ^_^

Assalamualaikum n slmt mlm kekwn2,,mlm ni sy nk share bnda ni,hope u all enjoy yay huuhuu..
Cinta yg dibina bkn cnta kosong tpi cnta yg mempunyai pngertian yg luhur n hnya dpt dirasakan dgn jiwa yg brsih yg sntisa mncri Tuhan.. =)
MOHAMED SYARUL EYZZAD BIN SALLEH..
Subhanallah aku mncintain mu..
Subhanallah ak menyanyangi mu dri timur ke barat selalu di hatiku..
Cintai kekurangan ku melebihi dripda kelebihan ku..
Cintai kelemahan ku melebihi dripda kekuatan ku..
Cintai keburukan ku melebihi dripda kecntikan ku..
Cintai kekhilafan ku melebihi dripda kesempurnaan ku..
Ya Allah jika ak jtuh cnta,cintakn lh ak pda se2org yg mlabuhkn cintanya pada-MU agr brtmbh kekuatan ku  utk mncintai-MU..
Ar-Rahman ,jika ak jth hti pda dy,izinkn lh ak mnyentuh hti dy yg htinya tertaut kpda-MU agar tdk trjtuh ak dlm jurang cinta nafsu.. =')
Ya Rabbana jika ak bnr2 mncintai n mnyangi dy jgalah htiku agar tdk brpaling dripada hti-MU..AMIN..!!!!

Sunday, February 17, 2013

saya takot awak =(

Assalamualaikum my sweetheart..
Emmm..mlm ni asa nk update cite je..emmm..nk update apa eaa? huuhuuu..sjjr2 ny sy rndu sgt2 kt org tu,sy xthu la dy rndu ke x kt sy ni,,ari ni da 2 mlm da xbrsme dy n da 2 ari xtgk mke dy,ble la pula blh tgk dy,blh mnja2 gn dy..ya allah rndu nya ko dy,bkpo la rndu sgt2 kt dy,nk nangis waaaaaaaa.. =(
Awk..sy da syg awk sgt3 tau,,awk jgn kcewa kn sy,,jgn wt sy sdh ag awk,,awk....sy da xsnggup hti ni asa skit ag awk huuhuu..awk tlg jge jge hti sy ni baik2 awk,,sy da trlalu n trlmpau syg awk sgt tau..tp awk sy xthu awk msh syg sy seperti dlu ke dop sy ni,,sy arp prsaan awk trhdp sy xbrubah awk...awk sy tkt sgt lau awk sme gn laki lain yg pnh sy knl,,sy tkt awk cmu nk prmainkn sy je..sy tkt ble sy da btl3 syg awk,awk abaikan sy...sy tkt 1ary nt awk akn tnggalkn sy..
SAYA TAKOT AWAK TINGGALKAN SAYA 1HARI NANTI =(

Friday, February 15, 2013

Assalamualaikum awop2 smua..ni nk cter ckit,ptg ni sy sdh sgt3,sebok sbb org tu pak sepupu sy da nk blik kuantan..sdh nya sy..nt lau sy skit xde spe da nk jge sy,nk tgk2 sy,xde spe da nk mnje2 gn sy..sy xde da la tmpt nk luah prsaan huuhuuu..xde da la org nk pjuk sy ble sy kne mrh ngn tokmi sy,awk da blik sne..sedihnya sy..sdh sgt3..da la mlm ni nk htr dy xlh kne jge tok kt umh,tnggal la sy sorg2 kt umh ni gn tok sy tu..sy nk htr awk kt stesen bas kt kota bharu,sy nk tgk awk buat kli trakhir =<
Xpela lau ada jodoh kte jpe ag eaa awk,awk jge diri elok2 tau,jgn nkl2 awk..tayam dyerrrr..!!!!!

Wednesday, February 13, 2013

♥ Awak Dan Saya ♥

Assalamualaikum wbt my cute blog =>
Lme nya xupdate cite sy kt cni,miss sy x? kua3..
Emm..emmm..nk cite pe eaa? xde nk cite pe r he3..ni thah ada cite nk cite ni,cite ni mmg best bgi thah n thah trmat bruntung tau,rugi tau lau xbce cite thah ni heeeee..
emmm..thn ni sy ada se2org yg sgt syg n ambk brt sal sy..brtuah sy kn sbb slama ni sy msh trcri2 siapa la org yg dpt ikhlas syg sy n ambk brt sal sy..awk sy arp awk btl2 ikhlas dgn sy bkn nk prmainkn sy ye huuuhuhuu..first time ada lelaki yg jge sy mse sy sakit..citenya brmula bgini..mse 10.02.2013..kisah ni wktu mlm tau,sy sakit prut yg tramat sgt hnya tuhan je thu sakit sy asa cmne,,phtu ada hmba allah ni dy tlg sy..dy buat air utk sy,,air tea pns tnpa gula ye,pahit tu derrr huuhuuu..first time ada org jge sy,trharu sy tau awk..trima ksh awk ye..emmm,mngkin bgi korang xsweet mne cite sy tp bgi sy sweet sgt..trima ksh ye 
♥ MOHAMED SYARUL EYZZAD BIN SALLEH ♥ 

^_^ my sweet friends ^_^

Thursday, February 28, 2013

Posted by kisah hidup ku.. at 28.2.13 0 comments Links to this post
Assalamualaikum n slmt mlm my blog =')
Hai la labu npe la mlm ni asa ngntok tramat sgt ehh? urmmm..tdi mse kol 8 lbh da trtdo phtu kol 10 ingt lh ke se2org tu trus bgn n phtu trus tgk tpon,tgk2 ada mcg dy,gmbra nya asa kn,cpt2 bls tkt dy tnggu lme da..mlm ni mcg kjp je kol 11 da stop da,dy lth,nk tdo kcian dy,xpela esk msh ada lgi kn =)
Phtu mlm ni jgk tbe2 je asa sdh phtu tbe2 kuar mutiara dri mata..ajaib kn tetibe je lh kuar mutiara dri mata mlm ni huuhuuu..emmmm..da la xlh nk tdo da ni,xgntok da huuhuu..puah2 btl la so kte lyn la blog n twitter n youtube jela mlm ni..tp ttp bosan ugk,kn bez lau lh bkk fb..i miss u sooooooo much my fb ='(
Lau bkk slalu tkt jd lalai je,da la thn ni spm jd sbr jela lps spm kte bkk ye,fb tnggu sy tau heeee...
k la nk lyn twitter n youtube dlu ni dadadadada.. 

Thursday, February 21, 2013

smile ^_^

Posted by kisah hidup ku.. at 21.2.13 0 comments Links to this post
Assalamualaikum n slmt mlm kekwn2,,mlm ni sy nk share bnda ni,hope u all enjoy yay huuhuu..
Cinta yg dibina bkn cnta kosong tpi cnta yg mempunyai pngertian yg luhur n hnya dpt dirasakan dgn jiwa yg brsih yg sntisa mncri Tuhan.. =)
MOHAMED SYARUL EYZZAD BIN SALLEH..
Subhanallah aku mncintain mu..
Subhanallah ak menyanyangi mu dri timur ke barat selalu di hatiku..
Cintai kekurangan ku melebihi dripda kelebihan ku..
Cintai kelemahan ku melebihi dripda kekuatan ku..
Cintai keburukan ku melebihi dripda kecntikan ku..
Cintai kekhilafan ku melebihi dripda kesempurnaan ku..
Ya Allah jika ak jtuh cnta,cintakn lh ak pda se2org yg mlabuhkn cintanya pada-MU agr brtmbh kekuatan ku  utk mncintai-MU..
Ar-Rahman ,jika ak jth hti pda dy,izinkn lh ak mnyentuh hti dy yg htinya tertaut kpda-MU agar tdk trjtuh ak dlm jurang cinta nafsu.. =')
Ya Rabbana jika ak bnr2 mncintai n mnyangi dy jgalah htiku agar tdk brpaling dripada hti-MU..AMIN..!!!!

Sunday, February 17, 2013

saya takot awak =(

Posted by kisah hidup ku.. at 17.2.13 0 comments Links to this post
Assalamualaikum my sweetheart..
Emmm..mlm ni asa nk update cite je..emmm..nk update apa eaa? huuhuuu..sjjr2 ny sy rndu sgt2 kt org tu,sy xthu la dy rndu ke x kt sy ni,,ari ni da 2 mlm da xbrsme dy n da 2 ari xtgk mke dy,ble la pula blh tgk dy,blh mnja2 gn dy..ya allah rndu nya ko dy,bkpo la rndu sgt2 kt dy,nk nangis waaaaaaaa.. =(
Awk..sy da syg awk sgt3 tau,,awk jgn kcewa kn sy,,jgn wt sy sdh ag awk,,awk....sy da xsnggup hti ni asa skit ag awk huuhuu..awk tlg jge jge hti sy ni baik2 awk,,sy da trlalu n trlmpau syg awk sgt tau..tp awk sy xthu awk msh syg sy seperti dlu ke dop sy ni,,sy arp prsaan awk trhdp sy xbrubah awk...awk sy tkt sgt lau awk sme gn laki lain yg pnh sy knl,,sy tkt awk cmu nk prmainkn sy je..sy tkt ble sy da btl3 syg awk,awk abaikan sy...sy tkt 1ary nt awk akn tnggalkn sy..
SAYA TAKOT AWAK TINGGALKAN SAYA 1HARI NANTI =(

Friday, February 15, 2013

Posted by kisah hidup ku.. at 15.2.13 0 comments Links to this post
Assalamualaikum awop2 smua..ni nk cter ckit,ptg ni sy sdh sgt3,sebok sbb org tu pak sepupu sy da nk blik kuantan..sdh nya sy..nt lau sy skit xde spe da nk jge sy,nk tgk2 sy,xde spe da nk mnje2 gn sy..sy xde da la tmpt nk luah prsaan huuhuuu..xde da la org nk pjuk sy ble sy kne mrh ngn tokmi sy,awk da blik sne..sedihnya sy..sdh sgt3..da la mlm ni nk htr dy xlh kne jge tok kt umh,tnggal la sy sorg2 kt umh ni gn tok sy tu..sy nk htr awk kt stesen bas kt kota bharu,sy nk tgk awk buat kli trakhir =<
Xpela lau ada jodoh kte jpe ag eaa awk,awk jge diri elok2 tau,jgn nkl2 awk..tayam dyerrrr..!!!!!

Wednesday, February 13, 2013

♥ Awak Dan Saya ♥

Posted by kisah hidup ku.. at 13.2.13 0 comments Links to this post
Assalamualaikum wbt my cute blog =>
Lme nya xupdate cite sy kt cni,miss sy x? kua3..
Emm..emmm..nk cite pe eaa? xde nk cite pe r he3..ni thah ada cite nk cite ni,cite ni mmg best bgi thah n thah trmat bruntung tau,rugi tau lau xbce cite thah ni heeeee..
emmm..thn ni sy ada se2org yg sgt syg n ambk brt sal sy..brtuah sy kn sbb slama ni sy msh trcri2 siapa la org yg dpt ikhlas syg sy n ambk brt sal sy..awk sy arp awk btl2 ikhlas dgn sy bkn nk prmainkn sy ye huuuhuhuu..first time ada lelaki yg jge sy mse sy sakit..citenya brmula bgini..mse 10.02.2013..kisah ni wktu mlm tau,sy sakit prut yg tramat sgt hnya tuhan je thu sakit sy asa cmne,,phtu ada hmba allah ni dy tlg sy..dy buat air utk sy,,air tea pns tnpa gula ye,pahit tu derrr huuhuuu..first time ada org jge sy,trharu sy tau awk..trima ksh awk ye..emmm,mngkin bgi korang xsweet mne cite sy tp bgi sy sweet sgt..trima ksh ye 
♥ MOHAMED SYARUL EYZZAD BIN SALLEH ♥ 
Open Cbox